perjantai 23. syyskuuta 2016

Marttyyrimarionetti - Minun arvoihini kuuluu rauha kuolleille, ja kunnioitus.. mennään hautaamaan tämä herkkä runoilija... ah, aivan kuin Hendrix aikoinaan..

- Ja ei helvetissä mennä! Kalma tänne!
 Sidotaan siihen pitkä tanko ja roikotetaan ruumista kaupungilla ja huudellaan "KANSALAISET KATSOKAA, natsit teki tämän, jos et tykkää neekereistä ja irakilaisista, olet samanlainen hullu murhaajanatsi!
 Kannattaa nyt jo muuttaa poliittista suuntautumistaan ja pitää turpa kiinni monikulttuurin ongelmista!"
Sitäpaitsi se oli umpihullu narkkari! Joten ruumis tänne, lähdetään keskustaan heiluttelemaan sitä kansalle! Hmmm.. Saataisiinkohan tämän lihasäkin avulla uusia kieltoja ja lakeja!!!! Tästä täytyykin ottaa selvää! Laitetaan Suomalaiset linnaan ja häkkeihin koska he eivät sitten millään halua tulla vähemmistöksi omassa maassaan! Minulla taitaa olla paula risikon puhelinnumero. ootas kun soitan...
.
.


Ja taas on tulossa joku mielenosoitus ja vastamielenosoitus. En minä ainakaan aio lähteä peliin mukaan ennenkuin pelataan samoilla säännöillä.

Ensin täytyy korjata käsitekikkailu, ja puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Ei ole mitään "rasismia", ei mitään "natseja", ei "rasisteja", eikä "rasistista puhetta", eikä "rasistisia järjestöjä".

Vaan, siellä on tavallisia ihmisiä jotka eivät halua joutua vähemmistöksi omassa maassaan. Se on invaasiovastaisuutta, parempaa termiä odotellessa.

Ei ole mitään "vihapuhetta", on invaasiovastaisuutta..

Yritätte pelata jalkapalloa heidän kanssaan mutta he pelaavat käsipalloa.


IDIOOTIT! BAKA!
"Rasisti" on yhtä tyhjä, sisällötön haukkumasana huin vaikkapa kakkapää! tyhmät! Mutta menkää osoittamaan mieltänne, pösilöt.. Osoittakaa sillä mielellä vaikka mekkaan. tai vessanpönttöön, yhtä hyödyllistä meuhkaamista..

2 kommenttia:

 1. Pelipoikki miekkarissa puhuu myös Suomen oma Charlotte Linlin jonka valtakauden perinnöstä mm. tässä nautitaa .

  Jos siellä puhkeaa edes jonkinmoinen käsikähmä niin Puolueen koneisto alkaa huutaa kahta kovemmin miten erimieltä olevat ovat uhka yleiselle turvallisuudelle ja ajatusrikoslakeja kiristetään entisestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmmm... Halonen? hihihi.. "Big Mom is infamous for destroying countries over slight infractions"

   Poista