lauantai 24. syyskuuta 2016

Piirroshahmon ajojahti


- Herr Vampyrkommandant Feyris, Blogiamme on käyty nuuskimassa erään webtool/hakkerisivustohässäkän kautta- No mitähän Hevon vitun helvettiä ne luulevat löytävänsä fiktiivisen piirroshahmon humalaisen hourailun täyttämiltä sivuilta?

 
- Onko teillä epäilyjä mikä taho voisi olla kyseessä Herr Feyris?
 
- Noh.. Antirasistit ovat juuri niin tyhmiä että liimanimppailun ohella ehkä luulevat että piirretyt ovat totta.

Sitten on tietysti Paula Risikon teloituskomppanian ydinryhmä joka juuri sai toisen työntekijänsä kahvikuppeineen. Eli valtionkin oikeustaju ja järki on kadonnut Ruukinmatruunaa lainatakseni parodiahorisontin tuolle puolen joten ehkä tämä selittää miksi Aku Ankka löytyi murhattuna viime viikolla kun arvosteli Ankkalinnan johtoa omalla nimellään Aamu-Pulussa.

Ensin Roger Rabbit, sitten Aku Ankka, nyt ehkä minä, Impivaaran Vampyrkommandant Feyris Nyannyan. Kammottavaa. Toisaalta Hillary Clintonkin kuulemma pelkää piirrossammakkoa niin ehkä ilmiö on rantautunut Suomeen.

Nyky-yhteiskunnassa kaikki on mahdollista. Satuhahmotkaan eivät ole turvassa. Seuraavana varmasti Joulun Pukki ja Sängyn-Alan Mörkö. Täytyykin soittaa heille ja varoittaa.

Kolmas nuuskijataho voi olla tietysti Markus Jansson, eikö se horise niistä securityhommistaan alituiseen. Toisaalta hän on 'meidän miehiä'.. Joten en kyllä ymmärrä mitä se minusta haluaa.

Tämä menee jo niin yli hilseen.

  - Mitkä ovat toimenpiteet?

 
- Se tavallinen

 - Anteeksi Herr F....? Ei kai.... 20mm Sentry?!?!
 
- Älä jankuta johtajallesi, tämäpä hyvinkin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti