perjantai 2. syyskuuta 2016

Saatana mitä marinaa

Blogeja ja Facebookin ryhmiä selaillessa käy hieman ahdistamaan ihmisten puolesta. Maahanmuutto ja jne.. Rintamalinjat ja juoksuhaudat pystyssä, sieltä sitte huudellaan puolin ja toisin lällälläätä. Yritin sitä hetken vuosia sitten mutta se alkoi niinikään vain ahdistamaan.

 Jotkut jaksavat, hieman on jäänyt levy päälle näemmä. Se on kai tietylle ihmistyypille nautinnollista, samojen mantrojen kirjoittelu ympäri nettejä, vuosikausia, joka päivä.. hirvittävää..
Huutelu ja lällätys on jatkunut niin kauan että monilla on vintti pimennyt, kokonaisuus ja päämäärä unohtunut. Kaikki energia ja vapaa-aika kulutetaan hyödyttömään huuteluun. Jossei netissä niin sitten täysin arvottomissa ja mitättömissä minimielenosoituksissa ja tapahtumissa.
Kai siitä on sitten jotain hyötyä. Kummankin osapuolen musta aukko, limainen syvä pyörre vetää puoleensa kannattajia harmaalta alueelta, joskus vastapuoleltakin. Lopulta kansa on niin jakautunut että pääsemme todistamaan ihanaa veljessotaa ja väkivaltaisia purkauksia. ai ai.
Tapasin joskus vierailla oikotiedon sivulla ja lueskella ns suosittuja blogimerkintöjä. Kokeilin taas äsken ja ensimmäinen asia mikä tuli mieleen; SAATANA MITÄ MARINAA. Tuijotin kirjoituksien otsikkoja pettyneenä ja suljin selaimen..
Huoh.. siis.. Täytyy ottaa pitkä tauko sosiaalisen median yrjöttävästi vellovasta pahan olon merestä.


 Katsotaan sitten kun alkaa tapahtua. Jaarittelu ja lällättely ei ole minua varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti