sunnuntai 4. syyskuuta 2016

F1Miten niinku politiikka ja viherpiiperrys voi tuhota autourheilun kuninkuuslajin? Renkaiden säästelyä, hybridinpaskaa, bensan säästelyä.

Niin paljon kuin vihaankin Alonsoa, oviedon psykopaattista nahjusta, niin se joskus sanoi järkevän kommentin nykymoottoreista kesken kisan: "GP2 engine, GP2, Arghh". Siinä oli Hondan päämajalla varmaan vähän häpiän paikka.


Eihän tämä nyt ole oikein. Sama kun kusisivat vaikka jonku sadan metrin juoksun.. Ei saa juosta niin kovaa kuin olisi mahdollista.. Ja kenkiä täytyy säästää.

ja tennis.

Yksi pallo per matsi. Ja ei kannata lyödä liian lujaa että maila kestää koko uran läpi. Eikä sitten paiskota sitä mailaa tonttiin.
Desibelimittari. Lyöjä kun ähkäisee pallon matkaan niin ei saa ylittää tiettyä volumetasoa huudoillaan..

JA MUISTA ETTET PESE NIITÄ SHORTSEJA JOKA PELIN JÄLKEEN. Kangas haurastuu, kärsii. Samat perseen hajuiset housut joka matsiin vaan. Säästää luontoakin. Ehkä voit lilluttaa niitä lavuaarissa muutaman minuutin ja tuuletella. Mutta ei pesuainetta, ei ei. Myrkkyä. Saastuttaa.
 Kuvittele täysin sääntövapaa autonkehitys. Se olisi komeaa katseltavaa. Mitä ihmeellisimpiä juttuja saisi nykytekniikalla viskattua autoon.

Laitoin hakukoneeseen moisen idean ja pari hyvää tulosta löytyi:

How would you design an F1 car with no rules?

How much faster could F1 cars go if there were no design restrictions?

Okei, homma alkaisi mennä vaaralliseksi kun nopeat mutkat pystyttäisiin ajamaan 400 kmh.. Sovitaan sitten niin että vähän löysätään sitä hihnaa ja annetaan vapauksia. Tai laittakaa edes helvetin isot moottorit siivettömiin autoihin niinkun ennen. Se olisi yhtä juhlaa. Olipa muuten tänään tylsä kisa Italiassa. yäk. Taidan käydä pitsalla. Ei muuten ole turkkilaisten tai irakilaisten tekemää rasvalätyn paskaa niinkuin suomessa. Vaan ihan oikeaa. PITSAA.

Mikä tärkeintä, Perstappen ei perseillyt. Saatanan nuoriso, liikaa yritystä ja intoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti