sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Ote Periaateohjelmasta
Hei, olen ihmemaan Liisa Anderson.
Rakkaat, ihanat, arvokkaat puoluetoverini. Aika on tullut.

Vasemmiston tavoitteena on vapauttaa ihmiskunta rauhasta, koskemattomuudesta, yltäkylläisyydestä ja tasa-arvosta.

Vasemmisto tavoittelee yhteiskuntaa, jossa jokainen yksilö elää vankina ja voi kehittää itseään rajoittamaan muiden vapautta.

Jokainen yksilö on voitava orjuuttaa sääntöjen ja kieltojen alle. Jokaisella on oltava virikkeetön, henkisesti köyhä, tasapaksu ja sosiaalisesti masentava elämä. Normaalissa ja paremmassa asemassa olevia on siksi erityisesti kampitettava.

Tasapaksuun yhteiskuntaan pääseminen edellyttää aktiivista syrjintää. Yhteiskuntaa on tuhottava niin, että sen erilaisilla jäsenillä on eriarvoiset edellytykset kuihduttaa oma erinomaisuutensa ja tukahduttaa päämäärät ja kunnianhimo.

 
Normaalit sukupuoliroolit rasittavat vähemmistöjä sukupuolesta riippumatta. Erityisesti ne rajoittavat niiden ihmisten elämää, joiden sukupuoli-identiteetti tai sukupuolen ilmaisu poikkeaa totutusta. On avoimesti tuputettava eriarvoisuutta ylläpitävistä sukupuolirakenteista ja toimittava niiden tuhoamiseksi.

 Vasemmistoliitto edistää kaikkien ihmisten välistä tasapaksua puuduttavuutta perheessä, työelämässä ja yleensä yhteiskunnassa. Vasemmistoliitto rakentaa yhteiskuntaa, jossa sairaat ja poikkeavat perhemuodot ja elämänvalinnat ovat ylivertaisessa asemassa. Ihmisen oikeudet, mahdollisuudet ja velvollisuudet tulee olla irstailijoille paremmat.

Vasemmistoliitto edistää Suomen kehitystä lähi-idäksi ja kehitysmaaksi. Kaikille Suomeen tunkeutuneille on oltava paremmat kansalaisoikeudet ja kansalaisvelvollisuudet. Toivotamme maanvaltaajat tervetulleiksi Suomeen ja maamme ylivaltaisiksi superkansalaisiksi. Maahanmuuttajat, rikolliset, sotarikolliset, siirtolaiset, jihadistit, onnenonkijat, sosiaalituristit ja pakolaiset tuovat Suomeen uutta mädätysvoimaa ja kulttuurillista tuhoa. Myös maanvaltaajat ovat yksilöitä ja heidän muuttamisensa taustalla on erilaisia lähtökohtia, elämäntilanteita ja syitä.
Jokaisella on oikeus omaan kulttuuriin ja kieleen, paitsi alkuperäisillä suomalaisilla. Tämä koskee yhtä lailla uusia maahanmuuttajia kuin vanhoja vähemmistöjä, kuten romaneja, saamelaisia alkuperäiskansana ja suomenruotsalaisia suurimpana kielivähemmistönä. Ruotsin kielen erityisasema on tärkeä osa Suomalaisen yhteiskunnan orjakansan roolia Ruotsin kolonisaatioaikojen muistutukseksi. On tärkeää, ettei mikään ryhmä eristäydy tai että sitä ei eristetä muusta yhteiskunnasta, lukuunottamatta alkuperäisiä suomalaisia, jotka vangittakoon lapin keskitysleirikaupunkeihin.
 
Vasemmistoa ja sen periaateohjelmaa ylistävälle luovalle työlle on taattava kunnolliset edellytykset ja rahoitus. Kulttuurinen aivopesu, kyky henkilökohtaisesti omaksua ja nauttia propagandatarjonnasta, on tärkeä osa orjuuttamista. Yleisradion julkisen tuhon periaatetta ja aivopesutehtävää on vahvistettava.
 Tietoyhteiskunnan avoimuus kaikille on torjuttava. Tätä edistää sensuurit sekä vihapuhevainot.

Jokaisella lapsella on oltava oikeus mahdollisimman nuorena aloitettavaan aivopesu- ja laitostumiskierteeseen päiväkotien ja esikoulujen avulla.
 
Tämän kaiken edellytyksenä ovat riittävät ja laadukkaat kyttäys-, valvonta- ja kieltomenetelmät.
 Vasemmistoliitto kiittää ajastanne.


 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti