tiistai 20. joulukuuta 2016

Edellisvuosi vs. PanzerfaustKohta on taas aika ottaa panzerfaust käteen ja räjäyttää edellisvuoden silta takanaan, ja jatkaa eloa tulevaisuudessa missä autot lentävät, lehmät puhuvat, ihmiset pukeutuvat hopeisiin haalareihin ja teknologia ja tiedeuskonto ovat voittaneet sairaudet, sodat ja jopa huonon onnen.

Mutta mitään uudenvuodenlupauksia ei kannata tehdä, vituiksi se kumminkin menee, koska kohtalolla on näppinsä pelissä.
Ehkä vihdoin päästään nauttimaan kolmannesta maailmansodasta.

Tai ehkäpä se on ollut käynnissä jo vuosia koska sodankäynnin luonne on muuttunut mediasodaksi, pieniksi vihreiksi miehiksi, ja synnytysarmeijoiksi, joissa esim arabia tälläkin hetkellä valloittaa eurooppaa "maahanmuutolla", "kansainvaelluksilla" ja "pakolaisilla".


 Vanhan kunnon totaalisota olisi poikaa.

Suurlähettiläskin ammuttiin hupaisan läpinäkyvässä ja käsikirjoitetussa old-school provokaatiossa. Aivan kuin sata vuotta sitten. Mutta se on vain rummutusta, kun pari tuntia myöhemmin Moskovassa itse/salamurhattiin eräs ulkoministeriön patu, Petr Polshikov. Media on hiljaa.. hyss..


 Pääsette ehkä arvostamaan sotien veteraaneja ihan uudesta perspektiivistä, maailmanhalaajat.
 
Siinä olisi nämä sotien väliset sukupolvet ihmeissään kun luulivat että ehtisivät kuolla ennen rauhan ajan päättymistä. Heille elämän piti olla leikkiä, tuoreruoan ja tofun mussutusta, ja kitinää siitä kuinka lumet aurataan pyörätielle, voitko kuvitella...

..en minäkään.....  

 Eipä tässä muuta. Virallinen ja kuiva välitarkastuspuhe on tältä osin ohi. Hyviä joulun odotteluja.
Ai että jouluspesiaali? Nooh.. katsotaan jos sen uusisi paranneltuna versiona.

♥:lla Feyris Nyannyan

 

ps. hmmm.. Miksi se edellisvuoden silta täytyy räjäyttää. Pureeko se muuten perseestä. Tuleeko vanhat haamut kummittelemaan. Onko se kuin vihollisen viivytys tai sitominen. Siellä se joen toisella puolella silti huutelee kun kuuntelet tarkasti.2 kommenttia:

 1. Johan mestari Halla-aho kirjoitti vuosia sitten, että olemme sodassa jonka häviämme kun emme tajua olevamme sodassa. Pelkäänpä pahoin, ettei meneillään olevan sodan reipastuminen toisen maailmansodan mittoihin välttämättä lisäisi ymmärryksen määrää. Poliittinen eliittimme kun saattaisi olla kollektiivisesti kuin Väinö Tanner, joka Suomen Pankin kultaholvissa istuessaan julisti Helsinkiin rytisevien Puna-armeijan pommien olevan pelkkää hermosotaa, joka varmaankin loppuisi ihan kohta.

  En osaa ottaa kantaa sillan romahduttamisen tarpeeseen, mutta jos sen voi tuhota yhdellä Panzerfaustilla, on se niin hutera ettei sitä voi ylittää mikään ihmisen kokoinen. Se sortuu itsestään pikapuoliin ja sen ampuminen ylipäänsä minkäänlaisella aseella on vain tarpeetonta ampumatarvikeiden kulutusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoi, siltoja kuin panzerfaustejakin, niitä on monenlaisia.

   Poista