maanantai 19. joulukuuta 2016

Muurahaisia ja opistoja
...JA SIITÄPÄ TULI vaan mieleen kun ne siellä ylimmissä opistoissa opettavatkin miten ajatella asioista, mitä tehdä, mitä syödä, mitä vihata, mitä rakastaa, sitten menet kokeeseen.

Ainiin, tervetuloa taas ultrasalaiselle taajuudelle. Jos juuri liityit seuraan niin olen höpissyt viimeiset pari tuntia turhien opiskelusta ja soittanut Laila Kinnusta. Kyllä, se oikeasti on ainut levy mikä minulla täällä studiossa on..  Niin kumminkin...
   Sellaisessa ympäristössä pärjää ihmistyyppi jonka aivot pystyvät vain pieneen marginaaliseen tehtävään; päästä läpi kokeesta jonka on tehnyt ihminen jonka aivot on samalla lailla viritetty kuin heidän.

  Mikä helvetin viisauden mitta se on? hä?
Se on kuin muurahainen kirjoittaisi kokeen muurahaiselle, vain muurahainen pääsisi läpi, ei edes viisas ihminen tai mäyrä tai mäyräkoira. Tai koira. Sitten muurahainen saa paperilapun jossa sanotaan että se on päässyt kokeen läpi ja on viisas muurahainen.


    Ja se kokeen käynyt ihminen ei löytäisi perunaa perunamaalta vaikka olisi nälkiintymässä. Se osaa vain täyttää sen kokeen. Ja se kun kerran on opetettu miten ajatella, niin se pitää kaikkea muuta ajattelutapaa epänormaalina ja poikkeavana, se tosiaan luulee että siellä ylimmässä opistossa opetetaan jonkinlainen korkein, absoluuttinen totuus.

 
Hänellä on rajatty ymmärrys ja ymmärtää vain omaa muurahaispesäänsä ja opistoa, silti väittäen kaikilla pesän ulkopuolisilla olevan rajattu ymmärrys.
  Kyllä kyllä, koitapa väittää vastaan, niin olet trolli ja juntti, etkä ymmärrä muurahaisen sielunelämää, vaikka tiedät täsmälleen mikä on itsesi ja ympäristösi parhaaksi.
 


Olet "kouluttamaton". Mikä siis tarkoittaa ettet ole opiskellut havunneulasten raahaamista ja tuntosarvilla haistelua ja ötököiden joukkoteurastusta. Hänen mielestään nuo taidot ovat aiiiiiiivan kriittisen välttämättömiä elämässä. Muuten olet epänormaali populistinen juntti.


Tässä vielä äärettömän huono pokerinaama.
On niin kärjistetyn huono että saa hymyn naamalle.
Se on huumoria se.
Laitetaan vielä samaan pakettiin niinkuin helppoheikki uutisia neekerimantereen eteläisestä osasta vuosien varrelta. Pitääköhän Mugaben pokka, hä.
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti