tiistai 6. joulukuuta 2016

Havukka-ahon PajauttelijaUudenmaan betonierämaan henkisillä korpimailla elellä rötvehtii nuorenpuoleinen haituvaviiksinen hippiäinen. Hän on ilkikurinen nettitrolli, oiva näyteikkunoiden räsäyttelijä, ja vaikkakin sulkeutunut mielikuvitusmaailmaansa, niin aina yhtä perinpohjainen termiitti sivistyksen mädässä tukipuussa.

Kun on sähköposti tarkistettu, facebookin ryhmien trollikatiskat koettu, ja kannabismehtällä käyty, niin on aika kahtoa pallittaa vaikka homeisen yksiön kattoa, roskien ja hilseen pehmeällä mättäällä.

Mitenhän se tämänkin kapisen otuksen osa elämän myllerryksessä on oikein järjestetty? Tavanomaisen aivovoimistelun ja sateenkaarenväristen ajatusten ohella ihmettelyänsä ohjaa halu tavoittaa äärimmäistä laiskuutta ja eri lailla ajattelevien kampitusta ja elämien tuhoamista.- Miksi se minun osakseni tuli vastuu kantaa rasistien pahat teot ja kaikki tämä maailmantuska. hihhi.. Niinku. hihi.. 612-kulkue sytyttää viattomia pakolaislapsia palamaan soihduillaan ja potkii niitä alas sataman hyytävään veteen. hihihi.. Niinku. Ne raiskaa kaikki feministit ja niinku. hihi.. Koska. niinku. hehehe.. niin. ääh. hihi.. iihi hihi..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti