sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Joulupuhe Ruumiiden Hehkussa


Ruumiiden poltto.

Kuuma aihe, auh..

Feyris on joululomalla joten tuuraan vielä hetken kun muistin luvanneeni kertoa ruumiiden kuumista koettelemuksista.

Päivittäin, ihmiskuntaa menehtyy tulipaloissa. Onnettomuuksia, murhia, sotia, humalaisia sammumisia savuke tassussa.
 Grillatun ruumiin tunnistaminen on vaikeaa.  Ei kasvoja, ei sormenjälkiä. Ilman hammaskarttaa ja DNA:ta homma on jumissa. Joskus ruumis on niin hiiltynyt ettei käyttökelpoista DNA:ta edes saada. Hampaita poraamalla saattaisi ehkä saada jotakin kerättyä, ehkä, hammaskiille suojaa pulpaa (hammasydintä) hyvin tehokkaasti.


Murhaajat joskus haluavat päästä nirhaamistaan lihasäkeistä eroon muillakin tavoin kuin hautaamalla. Tuli, happo, lipeä, vanha kunnon oksasilppurikin auttaa jollei mielikuvitus ja taidot riitä. Mutta usko tai älä, hyvin yleinen keino on tuli. Kun luet uutisista tulipalosta, iso osa näistä on murhan peittelyä. Yleensä hätäpäisen, intohimoisen, humalaisen hetken huumaa jossa yritetään nollata tilanne järjettömän typerällä tavalla vaarantaen viattomienkin henkiparat.

Yleensä he yrittävät polttaa talon, asunnon, jossa he muuttivat tuon elävän olennon Feyriksen kuvaamaan "huoneenlämpöiseen normaalitilaan".
- Jos kaikki olisikin vain tulipalon syytä...
Joskun kyseessä voi olla auto, toisinaan kaivetaan kuoppa johon läträtään kalman päälle bensaa. Ongelma vain on siitä että useimmat ruumiit eivät halua eivätkä ymmärrä tehdä yhteistyötä. Ruumiin tuhoaminen, kadottaminen on vaikeaa. Mietitäänpä hetki tarkemmin....Krematorion uuninpankolla loikoilevaa kalmaa liekit syövät yli tuhannen asteen hehkulla. Kalma köllöttää siellä pari tuntia. Silti.. Silti tuhkan seasta löytyy useasti luunsiruja ja hampaita.

Joten mitä luulet kun poltat talon jossa kalmasi on? Lopputulos on kaukana siitä mitä kuvittelet. Talo palaa, sen kantavat rakenteet alkavat sortua kalman päälle. Ruumis on haudattu erinäisen sälän alle turvaan, se ei missään nimessä saa tarpeeksi lämpöä palaakseen tunnistamattomaksi.
Loppukevennykseksi mainittakoon palaneiden kalmojen nyrkkeilijän asento. Kun kuumuus kuivattaa lihaksiston, kädet vetäytyvät rintaa kohti tai leuan alle, ja polvet joustavat hieman. Se on dramaattista ja karmivaa. Kuin elävältä palava taistelisi paljain käsin kuolettavaa kuumuutta vastaan, turhaan.. niin turhaan..

Hyvää joulua vielä kerran.
- Mengy-kun 


ps. eivät 'he' millään voineet polttaa niin monta juutalaista niin lyhyessä ajassa, kun meillä 'vaatehuoneella' menee huippuviritetyin nykyteknologisin keinoin yhdenkin ruumiin kanssa liikaa aikaa. Olen siis denialisti. Vai realisti. Rakastamme totuutta, en valitse puolia, en ideologiaa. Olen tunteeton kone. 6 miljoonaa 'murhattua' juutalaista on kuollut ajatus.. Tuhkaa tuulessa..
 

edellinen osa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti