keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Alkoholi on yksilölajiRyypiskely on parhaimmillaan yksilölajina. Niinkuin hyvä strategiapeli. Muiden läsnäollessa joudut teeskentelemään, odottelemaan, tai vaihtoehtoisesti hoputtamaan itseäsi. Kuuntelemaan itseäsi tyhmempien ihmisten loputtomia horinoita muista vielä tyhmemmistä ihmisistä.
Ihminen A sanoi näin ihmiselle B.
Ihminen B tapailee ihmistä C.
Ihminen C teki niin ja näin ihmisen D kanssa.
Mitä sitten. Ihmiset nyt tuppaavat tekemään ja sanomaan asioita. Tarvitseeko niitä setviä ja vatvoa ja spekuloida. Sietämätöntä.

Yksin sinulla on avaimet vaikka mihin. Voit kuunnella musiikkia ja saunoa omaan tahtiisi, ja jos välttämättä haluat juttukaverin, sinulla on kissa, ja internet.


En ymmärrä kuka tekikään taas itsestään Paavin ja määritteli suuren lain jossa sanotaan yksin ryypiskelyn olevan alkoholismin ja syrjäytyneisyyden merkki. Roskaa. Puolivillaista teeskentelyä.

Alkoholi ei ole sosiaalisuuden voiteluaine. Alkoholin tarkoitus on saada pää sekaisin, enemmän tai vähemmän.

On ihmisiä jotka sävähtävät kauhusta ajatuksestakin OLLA HETKEN YKSIN. Nämä kyseiset natsit määrittelevät ryyppäämisen lait. Samoin kuin aamuvirkut päättävät että aivoissasi täytyy olla jotain vikaa jos et jaksa herätä viideltä aamulla iloisena, pirteänä paiskimaan raskasta duunia.


Ulospäinsuuntautuneet ihmiset. Sosiaalisesti riippuvaiset. He pelkäävät kohdata itsensä. He vangitsevat oman itsensä kalterien taa. He jatkavat ihmisten kanssa häsläämistä ja omien ajatustensa pois sulkemista vuosikausia, niin kauan kunnes kärsivät hermoromahduksen, saavat skitsofrenian tai murhaavat kirveella perheensä.

Unohda meditointi ja terveysgurujen paskanjauhanta. Unohda tripit ja sieniä popsivat vajokit.
Paras neuvo kaikennäköisille tyhmille ja ahkerille sekopäille on:

Vedä kännit yksin. Ihan totaaliset lärvit. Laita se puhelin pois ja facebook helvettiin. Tv kiinni.
Istu pöydän ääreen, laita suosikkilevysi soimaan. Paljon alkoholia jääkaapissa. Lue kirjaa. Lue lehteä. Askartele. Kokoa tulitikuista talo ja geometrisia kuvioita. Tutki karttakirjaa. Juo omaan tahtiisi, mielellään nopeasti. Ei "lasillinen viiniä". Ei "pari olutta". Vaan VEDÄ LÄRVIT, LÄSKIPÄÄ. Ja käytä siihen monta tuntia. Valvo pitkään. Alkoholi ei ole mikään mörkö tai tabu niinkuin suomlantilaisille on opetettu kaikennäköisten eppu normaalien puolesta. Alkoholi on ystäväsi.

Seuraavina päivinä huomaat latautuneesi enemmän kuin syömällä terveysroskaa, lomailemalla tai kuntoilemalla, meditoimalla, puhumalla ihmisten kanssa. Alkoholi on vastaus. Alkoholi parantaa.

Vaikka edes muutaman kerran vuodessa:

Juo yksin, juo paljon. Parannut. Se resetoi sinut henkisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti