torstai 7. huhtikuuta 2016

Lyhyitä ajatuksia


 


Nykyään kaikki täytyy laittaa esille, repiä auki, rehvastella. Tuohtuminen, homoilu, feminismi, monikulttuuri, kaikki rakastaa kaikkia, seksi, huumeet.

Ikävä kyllä kieltäytyminen tietyistä asioista ja omat pikku salaisuutesi tekevät sinusta onnellisen, kokonaisen. Se pitää psyykesi kasassa. Se on ankkuri, kompassi.
  Salaisuutesi on vankisi. Se pitää sinut varpaillasi. Se on liekki sielussasi. Jos paljastat sen, sinusta tulee salaisuutesi orja. Älä koskaan tule ulos kaapistasi, hangaaristasi, haudastasi tai bunkkeristasi. Jos sinulla on jotakin salattavaa, salaa se.


 .
.
.


Mitä on paholainen, saatana, nuorelle kapinalliselle. Työkalu jolla kiusata viattomia ihmisiä. 'Helvetissä on paremmat bileet'. Ei saatana tarkoita vapautta.
  Saatana on se kun kotisi palaa kasaksi tuhkaa.
    Saatana on kodittomuus, taudit, ihmiset jotka haluavat sinulle pahaa. Siinä ei ole mitään 'coolia'.
Saatana on pahat unet, vittuuntuminen, läheisesi kuolema silmiesi edessä, verinen taistelu balkanin rinteillä.
Sinä et tunne saatanaa, kapinallinen. Sinulla on ollut flunssa. Siinä on sinun kokemuksesi pahasta.


.
.
.

Kapinallisuus ei ole tatuointeja, tupakointia, saatanaa. Olette kaikki samanlaisia.

Kapinallisuus on huumeista kieltäytyminen, tupakoimattomuus, kristinusko, feminismin vihaaminen.


.
.
.


Muusikkona joudun sietämään raskaan musiikin puolelta nuoria sieluja jotka jaksavat yhä jauhaa samaa vanhaa kirkonpolttajien mantraa kuinka kristinusko on paha ja jeesus on perseestä. He tekevät lauluja joissa pilkataan kristinuskoa, vielä tänä päivänäkin. Vuosi on 2016, ei 1984. Ei edes 1992 jolloin se saattoi vielä olla uutta.
Juna meni jo. Olette pudonneet kärryiltä. Olette jälkeenjääneitä.

Jos haluatte olla kapinallisia, vaarallisia, tehkää lauluja joissa pilkataan mohammedia, islaminuskoa.

Levynne kansissa on jeesus kristus kidutettavana.

Tehkää kansi jossa mohammed on sika jota raiskataan.

Ettekö uskalla? Kutsutte itseänne pahoiksi ja koviksi jätkiksi.

Olette lampaita. Olette kesyjä. Haukottelen jutuillenne backstagella. Vanhanaikaista.Minä tiedän mistä puhun, pidin väärinpäinristejä kaulassani ja soitin jazzin raunioille oksentavia superteknisiä damppausriffejä, tai mollisointuja säröt täysillä, sahaamalla vielä kun te rääpäleet katsoitte kadulla lastenvaunuista peloissanne kuinka saatanalliselta näytin. Jatkatte samaa hommaa minkä minä hautasin jo 16 vuotta sitten. Homma oli kuollut jo 2000-luvun vaihteessa. Olette todella eksyksissä. Morbid Angel on vieläkin hauska, Immortal ja muut norjalaiset ovat vieläkin hauskoja, mutta sanoituksia voi käyttää rektumin pyyhintään henkilökohtaisen kuona-aineen poiston yhteydessä.

Olette kuin historianelävöittäjiä. Kuin renesanssifestivaalit ritaripukuineen ja prinsessamekkoineen.
Jauhatte jostakin joka on kuollut, ja sen väkisin hengissä pitäminen tuhoaa kaiken mistä yhteiskuntamme rakentuu.

Jossain foorumilla joku 'kapinallinen' kauhisteli Impaled Nazarenen sanoituksia. Natseja, homofobiaa, naisten hakkaamista, nationalismia.

Mikä sinua vaivaa. Jos kävisit naamani edessä kitisemään moisesta, saisit lättyysi hetkessä. Pitäisin sinua kuristusotteessa ja kertoisin sinulle miten asia on.
Etkö osaa pitää hauskaa. Etkö uskalla nauraa normaaleille asioille, tabuille, itsellesi? Neekereille?.
.
.Tapettuani teidät vedin käteen, ja huusin että olen jumala.

All healed once we strike back
Che Guevara dead!


This is the final holocaust
End of your kind
No one survives 
   

- Impaled Nazarene.
.
.


Auringonnousun, auringonlaskun hetkellä, on sanoinkuvaamaton viisiminuuttinen, jonka vain vanhat sielut ja lapset näkevät. Luonto on tietoinen sinusta, ja sinä tiedät että kaikki edessäsi oleva elää ja hengittää.

Narkkarit vain kuvittelevat näkevänsä sen.
.
.
.
Lopuksi, haluaisin kirota Juha Sipilän muinaisella loitsulla. Suosittelen muitakin tekemään kirouksen, sen voima kasvaa ja vahvistuu mitä enemmän ihmisiä on mukana:
The cursing of Juha Sipilä
(ancient sumerian Sipilä-spell)


Items needed:

• 1 black candle(optional)
• Picture of Juha Sipilä
Light the candle (if you don't have one just skip this step) then say this incantation 3 times while looking at Juha and think of him having horrible nightmares:

"Hypnos, God of dreams,
Make Juha dream of horrible things,
For one week straight, he shall sleep with a nightmare,
For one week straight, sleep shall be something he cannot bear
After one week's end,
Make Juha well again.
So Mote it Be."

When you are done saying the incantation 3 times, burn the picture or rip it up then extinguish the candle. Since this is somewhat like praying to the Greek god Hypnos, it might help if you sacrifice something to him like burning some of your food.

.
.
.

ps, loitsu täytyy tehdä klo 12 paikkeilla yöllä. Printterikin on hyödyllinen. Ellet sitten omista filmikameraa ja mene ottamaan kuvaa sipilän sammakkonaamasta.


3 kommenttia: