keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Itkua, anteeksipyytelyä, kitinää, tuohtumista Tjaa, jospa sitä keittäisi kahvit näin aamutuimaan klo 12.

Tää joku iljettävä nahkanaamainen räppäri kertoi joskus s-ryhmän asiakaslehden positiivisuusartikkelissa aloittavansa päivänsä katsomalla kissavideoita ja nauttimalla kahvia.
muusikon  Höpisijän nimi liittyi jotenkin lujuusoppiin, jännitysvektoreihin, kimmoinkertoimeen ja plastisuuteen, mutten millään saa sitä päähäni.

Se näyttää hieman downin oireyhtymästä kärsivältä uusnatsistiselta, irstaalta Kummelihahmolta. Näin telkkarista 6 sekunnin pätkän että se itki ja kitisi jostakin.

Siinä on sen olonen jätkä, että se ajaa joka ikisen karvansa vartalostaan viikottain, vuoraa kämppänsä pisimmän käytävän muovilla, kaataa tähän radalle muutaman sangollisen liukastetta, ottaa vauhtia ja liukuu se saatanan tyhmä virne naamallaan edestakaisin, kuin jättiläismäinen penis jättivaginassa, ihan vain lauantaiaamujen kunniaksi. Täysin selvinpäin.

Kissavideoita, kahvia, liukumista. Ja taustalla pauhaa STOP FUCKING LOOKING AT ME YOU FUCKING PUSSY, NYARGHHHH.

Näin sitä kerran festarien bäkkärillä ihan ammatillisissa merkeissä. Sen naama ja olemus on niin vittumainen että tilanne eskaloitui johonkin tämän tapaiseksi:"Yyyyäääärgh älä jäystä mun kaljuu animehomo tai se ei enää liu'u äääyyrghhhääääää, etkö ymmärrä että olen jättipeniiiiiis, tuo näyttää niin homoltaarghhh. Kitka on viholliseni uuurghh. ja kirka. ja kaikki kiva ja normaaliiäärghh."Mutten silti millään muista sen taiteilijanimeä. Eihän sitä nyt ihmisolento turhia, laimeita, mitäänsanomattomia asioita muista.
Anssi Kansaneläkelaitos, tuttavien kesken Kela on taas vaarallisena rokkarina pyytelemässä anteeksi ja itkemässä jostakin aprillipilasta.

En missään tapauksessa halunnut hieroa suolaa transsukupuolisten (leikkaus) haavoihin, Anssi totesi.
...Jos hän olisi ollut ajatteleva, aito, muiden mielipiteille paskan haistattava taiteilija. ns rokkari(?).

Se on se nykyaika. Yhtä itkemistä, anteeksipyytelyä, tuohtumista, nöyristelyä. Muistan kuinka vitun ikävää oli teinihevarille 90-luvun puoliväli. Paskahkoja levyjä, grungen toinen aalto, itkeviä ja kitiseviä flanelli-ihmisiä. Siitä se sitten parani jos nyt ei räppiheviä lasketa. Nyt on taas vähän sama fiilis. Ihme KITINÄÄ. Kasvakaa aikuisiksi.

Tässä Anssille neuvo:

Jos joku sanoo että tuo loukkaa minua, anna sille saatana avoläsy naamalle eli ns litsari, ja sano että mene vaikka vittu imemään äitisi tissiä, vitun luuseri.

now thats rock n roll.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti