torstai 28. huhtikuuta 2016

MassahysteriaaOletan että tuolla jenkeissä ja vaikka täälläkin keskustelu aiheesta lähtee lapasesta jotenkin tähän malliin.

Iltasanomat:
"2-vuotias löysi aseen auton takapenkiltä – ampui äitinsä hengiltä"


- Hirveä äiti! Miten kukaan voi pitää ladattua, varmistamatonta asetta takapenkillä! Hirttäkää se tisseistään! Kick her in the vag!

- Ei ei!! Lapsihan siinä äidin ampui eikä päinvastoin. Se oli täysin tietoinen teko! Tässä näemme kuinka hulluja murhaajia ihmiset ovat, lapsessa näet ihmisen perimmäisen pahuuden! Polttakaa se lapsi roviolla! KAUHEAA. - Ei! EI EI! Kummatkin ovat syyttömiä. Ase on syyllinen! Juuri tämän takia aseet täytyisi kieltää maailmasta! Kieltäkää kaikki aseet! NYT! - Eiiii!! Eiiii!! Eihän sillä ole väliä mikä ase siellä on! Kyllähän voiveitselläkin voi tappaa jos haluaa! Tuliaseella se on vain helpompaa! Pentu olisi voinut murhata äitinsä moottorisahalla jos olisi halunnut! älkää syyttäkö aseita!

- Ei eiei!! Se oli vahinko! Se oli täysi vahinko, lapsi vain hypisteli pyssyä tai luuli sitä leikkiaseeksi! Rauhoittukaa!!
- Eiii! ei ei ei! Tuo lapsi on uusi messias! Tämä on merkki! Meidän kaikkien täytyy murhata äitimme heti ja nyt! MURHATKAA! Liittykää kulttiini!

 - Mutta se asehan oli äidin poikaystävän ase!! Syytäkää miehiä! Miehet ovat väkivaltaisia murhaajia

- MUTTA OLIKO SE POIKALAPSI!!! HAHAA!
 - EI VAAN SE LAPSI ON NOITA. ANTIKRISTUS. HIRVIÖ!- AAAAAAAARGHHHHHHHHHHHH!
Jonka jälkeen kaikki kiljuvat falsetissa kuin King Diamond konsanaan, juoksevat kirkon ympäri 3 kertaa, repivät toisiltaan naamat irti, face/off, ja hyppäävät kalliolta alas niinkuin ne kuuluisat lemmingsit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti