perjantai 8. huhtikuuta 2016

mielenosoituksia

Mielenosoitus suvaitsevaisuuden ja tasa-arvoisuuden puolesta

Oksettaa ajatuskin lähteä tällaisiin mukaan. Miten voitte ALENTUA?! Mielenosoitus, vastamielenosoitus.. Riiteleviä apinalaumoja. Ette te siellä mitään sotia voita huutelemalla toisillenne niinkuin alakoululaiset. Ei sitä taistelua käydä isottelemalla plakaattien kanssa tai riehumalla somessa.

Kumpikin osapuoli; Jos jätätte järjestämättä vastamielenosoituksen, ei mikään universaalinen suuri oikeudenmukaisuuden vaaka kallistu mihinkään suuntaan. Ei kansalaisten kollektiivinen tajunta tai mielipide käänny äärioikealle tai vasemmalle tai vittu vaikka neljänteen ulottuvuuteen koska ette päässeet sanomaan joukolla EIHÄN SE NYT NOIN OLE PERKELE KUUNNELKAA MEITÄKIN.Helvetin tyhmät, teidät on laitettu riitelemään keskenänne. Jossain pukumiesten rivistössä kylmän analyyttiset matelijansilmät katselevat teitä. Kuuluu naurua;
 "Juuri noin.. Juuri noin.. Se onnistui täydellisesti. Te aivoton ihmismassa. Teette juuri sen mitä suunnittelimme. Hyvä.. huudelkaa.. riehukaa... hajoita ja hallitse... Olen teille jumala, olette pelinappuloitani."
 


Aikuiset ihmiset mölisevät ryhmässä julkisella paikalla. Ei kiitos.

Sitten kun tilanne eskaloituu tiettyyn pisteeseen ja tarvitsette kriisinhallintaan ja kylmäveriseen asioiden hmmm, 'järjestelyyn' sopivaa henkilöä, pirauttakaa...Tämä välivaihe sopii juuri teille rahvaalle paskasakille.
Nyt, menkää ja huudelkaa. Lietsokaa koko valtion henkinen ilmapiiri äärettömän myrkylliseksi, niin että kummallekin osapuolelle tekee vaikeaa hengittää tai rakentaa jokapäiväistä arkea.

Vielä muutama vuosi. Sitten teiltä lähtee homma totaalisesti lapasesta... Tunnen sen luissani.. Silmieni takana.. haistan sen ilmassa.. Nämä leikkimielenosoitukset ovat hyvää harjoittelua. Odottakaapa vain kun mukana on tuhat somalia ja irakilaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti