perjantai 22. huhtikuuta 2016

Inkvisitio sherlock holmesin kimpussa


"Näyttää siis vahvasti siltä, että rakastamamme supersankari Sherlock Holmes onkin rasisti, sukupuolisovinisti ja narkkari. Toisinaan hän on myös hullu ja ehkä ollut tohtori John Watsonin kanssa myös silleen." YES, YES, CAN YOU FEEL IT??!! I HAVE EXORCISED THE DEMONS!!! This house is clean.

Taas on hyvyyden ja puhtauden inkvisitio löytänyt yhden legendan jota hässiä perseeseen tulikuumalla hiilihangolla.


Mitä tuollaisesta idolien tuhoamisesta jää käteen ja mikä on sen tarkoitus? Kaadatte sankarit, pilkkaatte, syljette päälle, jonka jälkeen pistätte tupakiksi ja istutte vieressä nauramassa ihmiselle joka uskoi tuohon idoliin, kunnioitti. Uhri itkee maassa makaavan, puhkiraiskatun idolinsa vierellä kyynel silmäkulmassa, epäuskoisena, kuin lapsi joka on löytänyt lemmikkinsä kuolleena.


Sadistiset hullut. Ilmiöiden, perinteiden, asioiden auki repimistä ja puhdasta pahantahtoista vittuilua. Mikään ei ole pyhää. Kaikki vedetään ulos kadulle, hakataan, sotketaan ulosteeseen ja laitetaan roikkumaan esille hirtettynä. "Katsokaa HAHAHA!! TÄSSÄ ON IDOLINNE!! HAHAH. MITÄS TÄHÄN SANOTTE!"

Pyhyys ja salaisuudet ovat tärkeitä, ja kieltäytyminen houkutuksista.

Kuinka sekopäinen onkaan tuo liberaali ihmistyyppi, joka haluaa rikkoa kaiken vastuuta ottamatta, jonka jälkeen tuo syöpäläinen kuolee pois, ja jättää sotkun järkevien ihmisten siivottavaksi. Ei kunniaa, ei sielua, ei sydäntä.

 
En saatana maksa enää penniäkään veroja ennenkuin ylevero poistuu. Teen töitä pimeänä. Ennenvanhaan maksettiin toisinaan soittajalle palkka vaivihkaa ruskeassa kirjekuoressa. Kyllä kiitos.

"Oliko inkvisitio tosiasiallisesti sellainen verenhimoinen murhamiesjoukko, kuin mitä valistusfilosofit antavat ymmärtää"

Ainakin nykyinen inkvisitio murhaa unelmat, neitsyyden, puhtauden. Nyt ei voi edes sanoa että ruumiini voitte saada mutta mieleeni ette voi koskea.
Nyt ronkitte mieltäni kuumalla hiilihangolla ja väännätte kaiken päälaelleen, vain koska se on teistä hauskaa. Ilman tarkoitusta. Ilman päämäärää. Vain koska olette rikollisia. Tuomitsen yleisradion lopetettavaksi ja sen henkilöstön linnaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti