lauantai 9. huhtikuuta 2016

Harvinainen näky Hieronymus Boschin aukiolla

(^Onko Rovaniemelle mänijöitä?)


 Harvinainen näky Lordin aukiolla:

Pellejä, poliiseja, sikoja, natseja, maahisia, pedofiilejä, murjaaneja, huoria, luurankoja,

mielenosoituksia, irstailua, kannibalismia, uhrimenoja, nekrofiliaa, sadismia, raakaa paskaa,

höyryävää kusta, sisäelimiä, mielisairauksia, avohaavoja, avoviemäreitä,

kahden kuution kokoisia irvokkaasti sykkiviä verisiä lihakuutioita, puhuvia lintuja,

määkiviä kettuja, Schrödingerin kissoja, Pavlovin koiria, ahdin silliä, turun sinappia,

itkeviä julkkiksia, haisevia pulsuja, venäläisiä ranskalaisia, ranskalaisia muslimeja, ranskalaisia hampurilaisia, hampurilaisia perunoita perkele pää hajoaa----
 STEP RIGHT UP LADIES AND GENTLEMEN! MILLENIALS MANIAC BIZARRE PRESENTS!

HUMAN ODDITIES!

STEP RIGHT UP!!!

HOLD ON THERE LITTLE SAILOR!  HAVE YOUR TICKETS READY!!

STEP RIGHT UP!

SEE THE UNDEAD SOLDIERS FROM VALHALLAA!!! THE BIRD WOMAN OF CHERNOBYL! HAIRLESS MONKEYS OF SINGAPORE! STALIN'S LIVING AND MOVING LEFT ARM! THE EUNUCH MIDGET CHOIR FROM BOMBAY! THE MAD CLOWNS FROM THE DEPTHS OF HELL!

HAVE YOUR TICKETS READY, STEP RIGHT UP!

LAAAADIIIIEES AND GENTLEEEMEEEEEEEN!!!!!Noin niinku, kärjistettynä.

 They Float Georgie... They Float... and when your down here, with me... YOU FLOAT TOO!Hyvät mielenosoittajat, toiminnallanne aiheutatte herkälle taiteilijalle henkisiä vaurioita, puskette yli sen partaan jota jokainen taiteilija pelkää. Se saatanallinen, höyryävä, limainen muuri jonka reiästä ei kurkisteta, sitä vasten ei nojata tikkaita. Se kuilu johon ei kurkisteta edes turvaköyden avulla. Se painajaisissa liikkuva hahmoton, murskaava inho, jonka tuskanhikinen välttely on ainut keino olla joutumatta loppuelämäksi laitoksen nurkkaan, nauramaan loputonta, hullua naurua.

Sen takia ei käytetä huumeita. Sen takia kauhunovellin kirjoitus keskeytetään aamuyöstä ja laitetaan radio ja televisio päälle ja aika vitun nopeasti. Sen takia nukut aikuisenakin yövalo päällä. Sen takia välttelet liikaa sosiaalista kanssakäymistä; Ellet saa keskittyä omiin ajatuksiisi vaan kuuntelet muiden jaarittelua päivästä toiseen, se saa huomaamatta hivuttauduttua tajuntaasi. Sitten se on läsnä. Pystyt pakenemaan sitä kun vain juokset kotiisi ja keskityt. KESKITYT.
  Keskityt mielessäsi siihen kuinka ilma virtaa Jaguar E-typen muotojen yli. Aerodynamiikka. Keskityt. Sitten se on poissa. Näit vilauksen siitä; Mielenterveytesi katoaminen. Koit sen hetkellisesti. Mutta se on ohi. Se kesti vain nanosekunnin. Mutta se oli niin todellista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti