maanantai 14. maaliskuuta 2016

Hihhuleille rahaa ja tukea


Tilaan Portin lisäksi myös ilmaislehteä nimeltä Itäportti, ja viskelen heille toisinaan hieman rikkauksia.

Koska yksikin kristinuskoon käännytetty muslimi on yksi muslimi vähemmän maailmassa.

Lehti kertoilee toisinaan kuinka pitkin vinkuintiaa ja paskareikiä on käännytetty taas muutamakymmentuhatta musulmaania.

Hyvin yksinkertaista matematiikkaa. Vaikka miten hihhulit ja äärikristitty koheltaminen ärsyttääkin, tuen lähetystyötä mielelläni.

Eläinkodit, norpat, luonnonsuojelut, ei tänne kiitos. Tärkein ensin; sivistys. Ilman sivistystä ei tule olemaan mitään edellä mainituista.Lapsenomaisella, autistisella "älykkyydellä" siunatut ateistimaisterit eivät ymmärrä moista pientä seikkaa.

Tai parikymppiset skidit jotka vielä jaksavat huudella pitkin nettejä "hah hah zombiejeesus hoh hoh.... lentävä spagettihirviö höhöhö hör hör!"..

Vastuuttomuus, tyhmäksi tekeytyminen vertaispaineen alla, lampaat, pienet nuoret laumasielut..

örgh..
"Maapallollamme elää arviolta 1,5 miljardia muslimia. Heistä yli 80% ei ole koskaan kuullut evankeliumia. Islam leviää vahvasti myös omassa maanosassamme. Euroopassa asuu tällä hetkellä yli 50 miljoonaa muslimia, ja heidän määränsä kasvaa koko ajan. Siksi lähetystehtävämme on haasteellinen.

IRR-TV:n arabiosasto on tehnyt maailmanlaajuisesti monipuolista medialähetystyötä arabi- ja muslimimaihin jo 12-vuoden ajan. Kristilliset TV-ohjelmamme näkyvät eri satelliittikanavien kautta jopa 100 miljoonalle kotitaloudelle ympäri maailmaa. Missiomme on saavuttaa mahdollisimman monta arabia ja muslimia evankeliumin sanomalla."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti