tiistai 1. maaliskuuta 2016

Aikamatka Natsi-Saksaan - Viestejä Rintamalta #8
- Arvoisa Mengy-kun, olen matkustanut n 160 vuotta ajassa taaksepäin, Saksaan. Älä kysy miten, en ole varma itsekään, mutta se liittyi jotenkin piilopirttini rikkinäiseen kahvinkeittimeen, VHF-tehopiiskaan, 9 voltin paristoon, klemmariin, revontuliin ja linkkuveitseeni.
    Etsin käsiini Aatun, näytin hänelle historiankirjoja ja muutamia todisteita, ja hän otti minut heti sisäpiiriinsä suurella kunnioituksella. Sanoi että minusta 'voi olla hyötyä nyt kun tiedämme mitä virheitä teimme'.
  Tässä on valokuva koko crewstä elokuvissa. Aatu ei pitänyt sarkastisista kommenteistani joita lauoin tuon tuosta. Tiedän että olen huonoa elokuvaseuraa, mutta en voi pitää naamaani ummessa kun joku elokuvassa mättää.
   Tilasimme jengille strawberry cupcake-teetä ja sitruunamuffinseja. Mikä hurmaava kulinäärinen orgasmi, makujen humoreski banjokonsertto, makeahampaan kolotuksen piledriver, höysteen resitatiivi, umamin urkusonaatti ja schmeckenin schmelankolinen schmuistopuhe.
  Aatu uskoi voittoonsa, puhkui itsevarmuutta niin paljon ettei paljoa viitsinyt keskittyä sotajuttuihin, vaan järjestipä veikkonen vielä seuraavaksi viikoksi paraatin, ja sain kunnian marssia hänen rinnallaan.
   Kirjoitan lisää kun ehdin, menemme tänään ihailemaan Hans-Ulrich Rudelin tykkilintusta. Ajattelin kysyä saanko maalata sen kylkeen pienellä 'Taihou Tori'. Käsittääkseni se tarkoittaa japaniksi Tykkilintua. Saat pitää taas muutaman kielikurssin, sinä Eurosiperialainen tulokas, kun palaan.
Jos palaan.. ..Jolloin myös saat tämän kirjeeni joka selittänee pitkittyneen poissaoloni. Tai jotain. En tiedä voinko palata ja mille vuosiluvulle.
- Feyris ♥♥..
Seuraava osa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti