torstai 3. maaliskuuta 2016

Kannanotto Korean demokraattisen kansantasavallan journalismin puolestaKorean demokraattisen kansantasavallan keskustelutapa on muuttunut nopeasti. Eritoten sosiaalisessa mediassa solvaaminen, halventaminen, mustamaalaaminen ja suoranainen valehtelu ovat arkipäiväistyneet. Internet on syöpä, tuho, saatana. Mitä hyötyä on teknologiasta, jos se erotetaan puolueen johtajuuden ulkopuolelle?


"Mediaksi" itseään nimittävät länsimaiset tahot myrkyttävät yhteiskunnallisen keskustelun ja yhteiskunnan ilmapiirin johtamalla yleisöä tahallisesti harhaan valheellisilla viesteillään. Hyvän maun ja soveliaisuuden rajat on jo aikaa sitten ylitetty.

Emme salli moniarvoista viestintää. Mikään epäilyttävä taho ei saa levittää minkäänlaista viestintää.


Me hyvää journalistista tapaa noudattavat päätoimittajat emme aio olla länsimaisen median hiljaisia tukijoita ja myötäjuoksijoita. Sitoudumme puolueen tietoihin perustuvaan ja merkitykselliseen journalismiin. Kun tietoja pyritään tahallisesti hämärtämään tai vääristelemään, puutumme siihen omissa medioissamme.Otamme jatkossakin vastuun julkaisemistamme uutisista ja niiden oikeellisuudesta, ja vastaamme myös toimitustemme tekemistä virheistä ja niiden korjaamisesta ihmishengillä.  Aiomme vastaisuudessakin hirttää väärinajattelijat ja olla puolueen tukipilareita, osa toimivaa kansantasavallan yhteiskuntaa. Poliittisesti kestäviin periaatteisiin sitoutuneen ammattimedian tehtävä on vaikeinakin aikoina kirkas kuin ikuisesti aurinkoinen Kim Il-sung.

Usko ja kansan tuki johtavat voittoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti