torstai 10. maaliskuuta 2016

Homo-Stefan kaipaa äksöniäKattelin telkusta vahingossa pari minuuttia 'Sata päihteetöntä päivää'.

Joku Stefan itkee kun on tylsää, joten hän pelailee tietokoneella ja vetää pari viivaa nenäänsä.

Ei hätää Stefan!

Ei ihmiselukka jaksa pelkkää kaupassakäyntiä ja töitä. Valmiiksi kuolleiden elukoiden lihapalasten keräilyä ja jonkun muun käskettävänä paskaduunissa.
Ihminen kaipaa äksöniä!

Kyllä!

Äksöniä isolla äxällä!

Sota! aah.

(Feyris, miksei metsästys? Siinä on jotain samaa fiilistä?


- Helvetin iso vaiva stefanin tapaiselle perusnörtille hankkia aseluvat, ja millä rahalla hän kiväärin tai haulikon ostaa? Pienriistaa voisi ammuskella lähimetiköissä vaikka jalkajousi aseena, mutta se on surullista räpeltämistä.
   Eikä kukaan jaksa kyniä ja teurastaa jänöjä ja oravia kun ruokaa saa kaupastakin, ja vain tappamisen takia tappaa elukoita, se olisi väärin. Viimeiseksi vaihtoehdoksi jää roskalintujen ampuminen ilmakiväärillä, joka olisi ultimaattinen vajokkiuden huipennus.
   Antakaa alter-egon nukkua, minähän olen tällä hetkellä sitä paitsi aikamatkalla natsi-saksassa. Joten unohdetaan metsästys, mutta mitä stefan rotusodan vaihtoehtona kaipaisi, olisi...)

..Iso mehevä kolmas maailmansota! Nam!

Se verenhimoinen peto odottaa kastroituna ja kahlittuna jossakin alitajuntasi pimeissä kellareissa. Olet niin kesytetty että vedät huumeita ja pelaat saadaksesi kokea edes kaukaisesti taistelun tuoman ihanan, epätodellisen huuman. Voittaa seksin, extremeurheilun, tai kunnon viskilekan kulauttamisen yhdessä illassa.


Mutta entä jos sota ei tulekaan? Jos olisit hyvässä kunnossa ja sotilas, ja balkanin kriisit eivät olisi kuivuneet kokoon, vinkkaisin sinulle kontaktin josta kysellä pääsiskö palkkasoturiksi.. Mutta olet saamaton nörtti. .    . ..  ..Yhy..


Mutta ei hätää Stefan! STEFAN! Halojata! Ruotsi on muutaman vuoden päästä ihan oikea live action selviytymispeli jossa joko murskaat tai tulet murskatuksi. Ei tässä krimiä tai balkania kaivata. Musulmaani virittelee rotusotaa ja sinun täytyy puolustautua! Heittelet niitä vaikka korkokengilläsi ja kävyillä, saamarin huumeita vetävä fagotti.
Säästä huumerahat ja ala valmistautua! Stefaaaaaan. Put the 'fun' in Stefan and fight!

Sota sota sota sota sota sota sota sota sota sota!!!!


War war war war war!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti