sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Assasinaatio syanidilla

 

Voisin huomaamatta murhata kenet tahansa. Lähettäisin uhrille vaikkapa terveyskyselylomakkeen, vastauskuorineen. Vastauskuoren liimaosaan tarvitsisin myrkkyä. Mikä tahansa ei kelpaisi. Sen täytyisi olla mautonta, väritöntä, se ei saisi haihtua.

Syanidi. Helposti saatavilla, helppo valmistaa luonnon antimista. Nopeavaikutteinen.

Tätä valkoista tappajajauhetta liuotettaisiin veteen, siveltäisiin varovasti kirjekuoriliimaan. Lähes olematon, kitkerä mantelimainen tuoksu ei herättäisi uhrin epäilyksiä.

Uhri olisi pelastettavissa syanidin vasta-aineella, vain jos se annettaisiin heti myrkytyksen tapahduttua. Mutta.. Vain minä omistan natriumnitriittiä ja muita tarvittavia antidootteja.

Oletetaan uhrin olevan seurassa. Hän saa kohtauksen, ystävä hämmästyy ja aloittaa kenties ensiavun; Mutta se ei toimisi. Syanidi yksinkertaisesti sammuttaa solujen kyvyn käyttää happea. ..Metabolinen myrkky.
  Hah, tämäkin on toisarvoista, harva osaa ensiapua täällä jumalan selän takana.Punasolut eivät kantaisi happea. Koko kehosta katoaisi happi yhdessä hetkessä. Kuin viikatemiehen kosketuksesta.

Prosessi on välitön, ja johtaisi kuolemaan noin minuutista kahteenkymmeneen, riippuen annostuksesta. Tällä määrällä, olettaen että uhri suurella himolla ahnaasti nuolisi koko kirjekuoren pituuden, kuolema tulisi kahdessa-kolmessa minuutissa.

Uhri itse ehtisi piilottaa murha-aseen sivummalle.

Oireet alkaisivat välittömästi aineen levitessä nopeasti kehoon suun limakalvoilta.
Hengityksen tiheytyminen, sekavuus, pahoinvointi.

Tajunnan menetys.

Kuolema.

Hänen ihonsa muuttuisi pinkihköksi, ja ehkä jos hän löisi päänsä pudotessaan lattialle, haavasta valuva veri hehkuisi tiettynä, eroottisena, kirsikan syvänpunaisena. Syanidin ja hemoglobiinimolekyylien reaktio punasoluissa. Kuolema työssään, solutasolla.

Hän paskoisi housuihinsa.

Hänen kasvonsa vääristyisivät hämmästyksen ja pelon groteskiin irvistykseen. "Mitä minulle tapahtuu? Sairaskohtaus? Minähän olen terve ja nuori?!!"

Hänen sormensa tarrautuisivat kiinni johonkin, ehkä pöytäliinaan, mattoon, symbolisena eleenä jossa uhri yrittää tarrautua konkreettisesti elämään eikä halua menettää otettaan siitä.

Hän huutaa koko sielullaan apua, kostoa, pelkoa, elämänhalua, mutta hänen huuliltaan ei pääse äännähdystäkään. Tuo ihana, orgastinen pieni kynnyshetki jolloin sielu jättää ruumiin.
Keskittymällä, katsomalla häntä syvälle silmiin juuri tuolla hetkellä, voisit nähdä kuinka keho sammuu.Suosikkipäihteeni alkaa vaikuttamaan. Ooppiumi on aliarvostettua tavaraa.

En ymmärrä miksi tämä kaikki on minulle pakkomielle. Työni on parantajan ohella myös ymmärtää ihmismieltä; En ymmärrä itseäni.

Kieltäydyn ymmärtämästä. Se ei ole välttämättömyys. Se on oikeuteni. 
Pidän siitä miten pääni toimii. Kaikkea ei pidä tietää. Ole mysteeri itsellesi. Ole salaisuus, sillä vain salaisuudet kestävät.
Miksi haluaisin rikkoa tämän sametinpehmeän harmonian?

Rakkaudella, arkkiatri Mengy-kun

(seuraava osa)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti