tiistai 8. maaliskuuta 2016

Tosirasistin Rambopitsa / DemokrapulaEnsin päivänpolitiikka pois alta nopeasti, minulla on nimittäin nälkä;

"Schengen-alueen normaali toiminta voidaan palauttaa vuoden loppuun mennessä."
jne...

Ei näillä toimilla ole siinä vaiheessa mitään väliä.. Kaikki kusee ja vuotaa, Kapteeni viinipäissään toteaa "no kyllä kai se siitä en minä tiedä, katotaan ensi viikolla tai jotain.

Ruumassa on 10 metrinen viilto, pari vanerilevyä ei sitä kauan pidä, ja pumput poistettiin tarpeettomina jo pari vuosikymmentä sitten; se on kohta menoa.

Umpipaskoja ratkaisuja jotka nekin tehdään liian hitaasti, liian kalliilla, liian vaikeasti. Kompromisseja, häsläystä, rahankahmintaa, ei suuntaa, ei vahvaa johtajuutta. Demokratia tuntuu olevan täysi vitsi.
Laittakaa joku Il Duce sanomaan miten hommat tehdään ja rajat kiinni ja jne. 

Kun haluat muutosta ja äänestät, sinut haukutaan natsiksi, ja ne äänestämäsi ihmiset vain kusevat naamallesi päästyään valtaan.


.
.
.
.

Kokkaaminen on vittumaista ja turhaa touhua. Nälkä oli; jääkaappi tyhjänä yritin haalia kokoon jonkinlaisen pitsan. Vaivaa ei tarvitse nähdä; pitsankin voi tehdä 5 minuutissa + n. 13 minuuttia paistamiseen. Annan sille nimeksi vaikkapa;

- Tosirasistin Rambopitsa-

Ainekset:

- Vehnäjauho
- Vesi
- Suola jne, aivan sama
- Mitä tahansa täytteeksi

Kulhoon kusenlämpöistä vettä sattumanvarainen määrä(ehkä n. 3 desiä), perään hulautat vehnäjauhoja tarpeeksi että tulee kiinteähköä, sulaa voita ja suolaa myös. Sekoitat aineksia n. 15 sekuntia niin että se näyttää taikinaköntiltä.

(Tässä vaiheessa UNOHDA KOHOTUKSET JA HIIVAT JA SUN MUUT TARPEETTOMAT PELLEILYT JA HIFISTELYT, ne saavat pitsapohjan vain maistumaan sämpylältä tai joltain perisuomalaiselta marttakerhon roskalta. Teet vain helvetin ohuen roiskaleen suht kosteasta taikinasta.)Ei. Et laita mitään liinaa sen kulhon päälle. Isket tämän minuutissa tehdyn taikinan pellille ja vähän yli kahteensataan ottamaan kiinteyttä, kolmisen minuuttia kai.

Ota taikina ulos ja viskaa täytteet päälle:

Turauta ketsuppia rambopitsapohjalle, älä liikaa. Ja tässä vaiheessa onkin aivan sama mitä viskaat päälle, riippuu itsestäsi ja kaappiesi sisällöistä. Itse löysin oreganoa, valkosipulia, mustapippuria, ja halpistonnikalaa maailmanloppupiilostani.

Sipulia myös, pilkottu pieneksi niin ettei ne ärsytä rasistia, että ne mahtuvat suuhun, ettei niitä typeriä, rumia konsensus-sipulirenkaita joudu katkomaan pureksimalla.

Lopuksi juustoraaste. Juustoa ainakin itselläni on järjetön köntti - AINA.

Viskaa uuniin, niin kauan että juusto näyttää kullanruskealta juutalaisen hymyltä.Syö.

Instapitsa. Samalta ne maistuu kaikki kumminkin, riippuu kuinka rakkaudella sitä tekee, ja rasistihan tekee kaiken suurella sydämen palolla ja sielulla. Tekeminen on kuin runoutta ja taidetta.

Ruokajuomaksi kylmää vettä, kylmää kuin irakilaisen partalapsen sydän. Mutta varo, Hitlerkin joi vettä, joten sinut saatetaan yhdistää häneen ja leimata hulluksi rasistiseksi massamurhaajaksi. Itseäni moinen leima ei haittaa, kannan sitä ylpeydellä.Pitsasta tuli herkullinen. Minimaalinen ponnistus, maksimaalinen tulos. Siinä on jotain mitä haluaisin nähdä politiikassa, mutta tämä hyvävelikerhoilu ja demokratia ei sitä tuo.

Nykypolitiikalla Rambopitsaani olisi täytynyt ostaa helvetin kallista tonnikalaa, tilata taksi jolla sitä hakea gourmeeeekaupasta, ja lopuksi odotella muita jotka eivät vielä ole päättäneet mitä haluavat täytteeksi, ja tässä vaiheessa pitsapohja alkaa eltaantua ja homehtua kulhossa. Demokratia Kafkamaisena hirviökoneistona on ohjelmoitu tähän absurdiin tyhmyyteen.

Mutta idiootitpa ei sitä tajua, vaan alkavat protestoida mikseivät saaneet pitsaansa, ja siinä vaiheessa olisin oikeudessa maksamassa vahingonkorvauksia heidän omasta typeryydestään.

Tämän jälkeen huudan gulagin kalterien välistä SE POHJA ON JO PILALLA KUN OLI HUONEENLÄMMÖSSÄ NIIN KAUAN, IDIOOTIT. Mutta kukaan ei kuuntele kunnes nälkä yllättää heidät muutkin.

Jolloinka koko projekti päätetään hylätä, todetaan kulissien takana että taikina on ehkä, mahdollisesti pilaantunut, kahmitaan juustoraasteet ja valkosipulit komission jäsenille, tilataan toiselta puolelta maailmaa kallein pitsa mitä löytyy, joka sekään ei riitä kuin muutamalle sisäpiiriläiselle.

Ja jos joku valittaa pitsassa olevista kermavaahdosta ja rotan silmistä, saa miljoona vuotta gulagia.

Silloin tokaisen vain kyynisenä; 'mitä minä yritin sanoa vitun sekopäät lampaat', ja hukutan itseni sellin nurkassa olevaan ämpäriin joka sisältää omaa kustani viimeisen viikon ajalta.

Tätä on demokratiakrapula ja EU.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti