sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Siperialainen ihmissyöjä - sarjassamme raflaavat otsikot


Intuitio ja ihmistuntemus ovat jännä ase. Jos kaveri vaikuttaa siperialaiselta sarjamurhaajalta ja ihmissyöjältä, se yleensä on sellainen. Sen näkee naamasta ja eleistä.

Kuin eläin hajuaistinsa kanssa jne. It is a gift.

Irakilaiset lurppasilmäiset partafäggärit näyttävät selkäänpuukottajilta ja murhaajilta.

Venäläiset kaksimetriset läskiJeltsinturistit näyttävät turpaanvetäjiltä.

Poliitikot ovat enimmäkseen kuin kuolaavia marionettejä rahan perässä.Kaupungissani oli joku poliittinen nugetti. Nuori tyttö. Huomionkipeä, outrovertti häslääjä. Teki kaikkea juontohommia, soitteli kitaraa, oli karaoke-emäntä jne.. Lopulta se löytyi yllättäen vasemmistoliiton listoilta eduskuntavaaleissa.

Siitä nyt on muutama vuosi, ja silloin tajusin jotakin fundamentaalista;

Se vain perseilee ja haluaa tehdä tekemisen takia ja häseltää ihmisten kanssa, koska se ei osaa muuta. Se oli lapsenakin ihmisriippuvainen.. ihmisfiili vampyyri.

Siinä vaiheessa miettii noiden mielisairaiden nukkeihmisten motiiveja. Ei niillä ole mitään tarkoitusta tehdä politiikkaa. Kunhan vain TEHDÄÄN JUTTUJA.


Ei se Li Anderson ollut. Jostain syystä vain nämä sieluttomat, juurettomat, ajan tuulissa kieppuvat, paperinohuet sielut ja kulttilaisten uhrit vain ovat samanlaisia. Vaikutusalttiita, tyhmiä, ärsyttäviä, ahkeria, loisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti