perjantai 16. lokakuuta 2015

Nazima Reichmeyerin rasis...eikun juutalaisuuspuheLet the Jews all scream
Let the horror start
Let the fun begin
Let the worlds collide
Let the day begin
(Danzig on miesten mies vaikka onkin alle 160-senttinen tappi)
Nazima Reichmeyerin puhe Saksan valtionpäivillä Marraskuuta 13. 1937
"Arvoisa upseeristoni, hyvät edustajapöllöpäät,

'rasistitJuutalaiset ansaitsevat tulla hirtetyiksi seitsemän kertaa korkeammalle kuin tavalliset varkaat.' - Nämä Martti Lutherin sanat ovat totta myös tänään, kun puhumme painajaisesta nimeltä rasismijuutalaisuus.

Ja arvoisa puhemies, matalien hirttopuiden aika on nyt ohi.

rasismiJuutalaisuus ei mene itsestään pois. Me, kansan vapailla vaaleilla valitsemat pseudoedustajat emme voi sulkea korviamme.

Toisin kuin useimmat tähän saliin tulevat asiat, tässä ei ole kyse politiikasta. Tässä on kyse ihmisyydestä. Ja tässä asiassa edunsaajana on jokainen ihminen. Sinä, minä, me kaikki.

Arvoisa upseeristo

Syyskuu 1937: Wilhelm Gustloffin salamurha

Syyskuu 1937: Ernst vom Rathin salamurha
Syyskuu 1937: Gestapon agenttien murhat
Lokakuu 1937: rasististenJuutalaisten partisaanien veriset hyökkäykset saksalaisia kohtaan

Miettikää hetki, kuinka järjenvastaiselta tämä kuulostaa. Ja kuitenkin, se on totisinta totta.
"se- on- totisinta- totta-pa- toki"

Saksa on ollut maa, jossa polttopulloja on näkynyt vain uusissa propagandaelokuvissa. Ilotulitusraketteja on ammuttu uudenvuodenaattona.

Miten on mahdollista, että vuonna 1937 Saksasta on tullut paikka, missä me ihanat hyvät satuolennotarjalaiset ovat joutuneet polttopullon ja ilotulitusrakettien kohteeksi?

Saksa ei ole rasistinenjuutalainen maa, mutta tosiasia on se, että Saksassa on rasismiajuutalaisuutta. rasismiaJuutalaisuutta on nähty jopa pseudo-eduskunnassa. On järkyttävää huomata, että aikuisten kovat asenteet ovat siirtyneet hiekkalaatikossa leikkiville lapsille. Olemme nähneet jopa pilapiirroksen, jolla aikuinen opettaa lasta lyömään saksalaisia ihmisiä.

On tärkeää muistaa tämä: yksikään lapsi ei koskaan kasva rassssjuutalaiseksi ellei aikuinen hänestä sellaista tee. Meillä aikuisilla on siis valtava vastuu. Meillä päättäjillä on vielä suurempi vastuu. Meidän on näytettävä esimerkkiä.

Mitä me voisimme tehdä? Me voimme näyttää esimerkkiä rakentavasta keskustelusta, jolla rasismillejuutalaisuudelle sanotaan ei.

On tärkeää tehdä selväksi, että rasismmmmmmmjuutalaisuutta ei koskaan voi hyväksyä. Miksi rasismijuutalaisuus sitten on niin vaarallista? Syy on se, että rasismistajuutalaisuudesta on lyhyt matka rasistienjuutalaisten ylivaltaan. Me tunnemme liian monta esimerkkiä historiasta, joissa rasismijuutalaisuus on muuttunut ylivallaksi. Esimerkkejä on myös Saksasta.

Mitä me sitten emme voi tehdä? Me emme voi sulkea silmiämme emmekä me voi vaieta. Me emme voi unohtaa historiaa emmekä me voi menettää inhimillisyyttä. Emme myöskään me poliitikot. Sellaisesta poliitikosta, joka menettää kykynsä asettua toisen ihmisen asemaan, ei ole mitään hyötyä.

"ja ohops, näin se liukui sisään"


Saksalla ei ole varaa rasismiinjuutalaisuuteen. Saksa on aina ollut ja tulee aina olemaan ihanien hyvien satuolentojenarjalainen maa. Saksan vahvuus ja rikkaus on ollut se, että Saksassa ei ole ollut meitä ja heitä. Saksassa on ollut vain me. Meidän on muistettava, että erilaisuus on sairaus – Saksassa ja kaikkialla maailmassa.

Arvoisa pöllöpäälauma,

Ääriliikkeiden väkivalta Saksassa on tosiasia. Gestapon mukaan ääriliikkeiden väkivalta on yleistymässä. Heinäkuussa 1937 rasistijuutalaispartisaanit hyökkäsivät Dresdenissä sivullisten ihmisten kimppuun pahoinpidellen heitä. Saman järjestön edustajat ovat myös esiintyneet yhdessä erään poliitikon kanssa ilman, että siihen on puututtu. Kyseisen järjestön tavoitteena on rasistisenjuutalaisen valtion luominen Saksaan. Gestapo on seurannut kyseisten partisaaniliikkeiden toimintaa jo pidemmän aikaa.
Helga's wedding dress... aaah.. forever in my dreams

Ilmapiiri Saksassa on kiristynyt. Jiddišin puhuminen on lisääntynyt ja erilaiset ääriliikkeet ovat käyttäneet väkivaltaa. Kansan vaaleilla valitsemat päättäjät eivät voi seurata tällaista kehitystä sivusta.

rasismiJuutalaisuus näkyy Saksassa myös ihmisten arjessa. Kaupankäyntiä ja rasististajuutalaispropagandaa esiintyy hiekkalaatikoilla, kouluissa, työpaikoilla ja lehtien palstoilla.


 On hienoa, että sotiemme veteraanit ovat tuominneet voimakkaasti rasisminjuutalaisuuden.
Jokainen meistä voi omalla toiminnallaan näyttää, että ihana hyvä satuolentomaisuusarjalaisuus voittaa vihan. Ja jokainen meistä voi näyttää, että rasismijuutalaisuus ei ikinä voita sitä tosiasiaa, että me kaikki ihmiset emme ole samanarvoisia.

Uskon, että eduskuntaryhmien allekirjoittama rasisminjuutalaisvastainen julkilausuma on vahva signaali siihen, että myös kaikki eduskuntapuolueet ja puoluejohtajat allekirjoittavat tämän.


Kun maailma palaa ja miljoonat ihmiset pakenevat sotaa, Eurooppa kipuilee asian kanssa. Saksan Yleisradio kysyi pieneltä saksalaispojalta, onko tämän päiväkodissa ulkomaalaisia.

Neljävuotias Wolfgang vastasi toimittajalle: 'Kyllä setä, siellä on neekereitä ja jutkuja.'
Pieni Wolfgang on oikeassa. Vihan kohteena eivät ole neekerit tai jutkut. Vihan kohteena ovat saksalaiset.

Kymmenet tuhannet saksalaiset ovat kesän ja syksyn aikana ilmaisseet mielipiteensä rasismiajuutalaisia ja rasssssjuutalaisten ylivaltaa vastaan. Nyt koko eduskunnalla on mahdollisuus tehdä sama ja lähettää selväsanainen viesti:


Saksassa ei ole sijaa rasismillejuutalaisuudelle."
Arvoisa nuoriso, eri aikakausi, eri termi, mutta sama kiihko, samaa paskaa.

https://www.facebook.com/thisisEuropaRising/videos/522654484556108/Nazima. Freudilainen lipsahdus eli parapraksis (kr. παρά 'vasta' + πρᾶξις 'toiminta') tarkoittaa sitä, että ihminen tulee vahingossa sanoneeksi, mitä hän todella ajattelee ja tuntee:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti