torstai 8. lokakuuta 2015

...Jolloin poliisi turvautui rikollisjengien apuun


Kotiseudullani on palanut isojen rakennusprojektien ja kauppakeskusten alta monia yksittäisiä, itsepäisten omistajien omakotitaloja, ja vanhempaa arkkitehtuuria. Sillein vähän niinkuin liian sopivasti..
Ei se ole sattumaa että näin on käynyt jo viisi kertaa n. 10 vuoden aikana.

Aivan selvästi kaupunginisät ja hyvävelibisneskerhonsa ovat pyydelleet palveluksia alamaailman kontakteiltaan.. Olette sairaita limanuljaskoja. Asiasta viidenteen.


Kuka onkaan se rogueleader joka toteuttaa seuraavan Monster Musumen ennustuksen;

Ennen tätä tulevaa kuuluisaa suurta rotusotaa, paikalliset László Toroczkait ottavat oikeuden omaan käsiinsä, tms armeijan, hallituksen, poliisijohdon päättäjät, palkkaavat hämärämiehiä, jengejä, ja vigilanteja taistelemaan riehuvia ulkomaalaisjengejä vastaan. Pommi-iskuja. Teloituksia. 'Onnettomuuksia'. Tuhopolttoja.

"Olemme alakynnessä. Emmekä voi tehdä mitään.. Meidän täytyy totella näitä sairaita määräyksiä. Kätemme on sidotut.. ..Ainut toivomme on turvautua sinuun..  Sinua ei etsitä. Et olisi vastuussa. Olisit meille näkymätön. Tee mitä täytyy. Tiedät kyllä. Tätä keskustelua ei käyty. Jos joudut ongelmiin, et tunne meitä, me emme tunne sinua."

Ja vigilante saa ruskeassa kirjekuoressa tukun käteistä. Se ei ollut paljon, mutta paljon hän ei tarvinnutkaan. Hän olisi tehnyt tämän ilmaiseksikin, hintana vain luvattu näkymättömyys. Sitä ei tuntunut rikoskomisario tajuavan. Halpahallin repussa oli rikollisilta takavarikoituja räjähteitä.

Homma on hoidossa.. Räjähdykset valaisevat yötaivaan. 'Poliisi on ymmällään'. Oli puhetta ulkomaalaisjengien välienselvittelystä.. Tutkinta oli meneillään ja metsästys päällä, kerrottiin poliisista medialle. Todellisuudessa muutama luottonaama sai haudattua koko tapahtuman. Tiedosto oli kulissia, mitään tutkintaa ei ollutkaan. Sen tiedämme, että ennen niin levottomalla alueella oli yhtäkkiä hyvin rauhallista. Rikollisuus laski kymmeniä prosentteja. Samaa ilmiö näkyi kautta Euroopan.

Sarjassamme kuinka scifi ennusti ehkä taas kerran tulevaisuuttamme:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti