tiistai 20. lokakuuta 2015

hermostunut, kostonhimoinen hymy


Käytän tietokoneeni monitorina joskus telkkariani, kalliilla hdmi-piuhalla, ihan vaan koska on mukavempi kirjoittaa pseudo-poliittista rasistista paskaa, pelailla ja säveltää löhöilemällä hyvällä sohvalla kuin pönöttää koko paino perseensä päällä halvalla puhkipierryllä toimistotuolilla.
Aamuisin ennen kuin päivän datailut alkaa, tapanani on katsoa viidessä minuutissa tv:n tarjonta läpi ennen vaihtoa tietokoneeni kanavalle. En muuten katso televisiota, mitä nyt yhden leffan kerran kuukaudessa, olympialaiset, talviurheilua ja joku aivoton rekkakuskit jäällä joskus harvoin. Formula ykkösiä katsoisin mutta arvatkaa aionko maksaa siitä huvista 25 euroa kuukaudessa??! Käsittämätöntä..

Mainoskanavilla on yleensä mainoksia, tv-shop, tai joku onneton nuori nainen pakotettu puhelinvisaan helppoheikiksi aseella uhaten. Mielialalääkkeiden voimalla ja burnoutin partaalla kälätetään hyperventilaatiokohtausta odotellen.
Ämmä kai unelmoinut tv-työstä ja ainut mitä on jäänyt käteen helsinkiin muuton jälkeen on nuo kusiset 'onnenarpa'-rahastukset tai statisti salkkareissa. Sitten maitojunalla taikaisin rovaniemelle tms.
Ylellä on 95% telkunavauskerroista joku viherfemakko, neekeri tai hyvä ihminen puolustelemassa valtion ja median tuttuja valheita. Kaikki nyökyttelee hyväksyvästi toisilleen.

Äsken yllätti yle teema; Sielä oli umpiärsyttävä Tuomas Enbaska kertomassa että halla-ahon tuomio oli suuri vääryys ja valtamedia kirjoittaa täysin käsittämätöntä sontaa tai jotain.. Taisi olla siinä jotku ylen ja aamulehden isot kihot jotka kiemurtelivat tuskissaan se jännä kostonhimoinen *paljastettu* häpeähymy naamallaan kun enbuske sanoi iltasanomien olevan luotettavampi lähde kuin he.

Halusin liittää kuvan tähän siitä hymystä mutten jaksa nähdä vaivaa. Kumminkin, se on näkynyt useasti näiden reptiliaanien kasvoilla kun joku uskaltaa sanoa niille päin naamaa maahanmuutosta tai median valheesta jne."Notice a fake smile. Real smiles and fake smiles look very different, because most people smile with their eyes, cheeks and whole face. If the person seems to be fake smiling at you, they may have something to hide."
"Most people can't fake smile. "The timing will be wrong, it will be held too long, or it will be blended with other things. Maybe it will be a combination of an angry face with a smile; you can tell because their lips are smaller and less full than in a sincere smile.
These fake emotions are a good indicator that something has gone afoul."


"It's more important to recognize when someone is telling the truth than telling a lie because people can look like they're lying but be telling truth,"Take it away, girls.... I'm out to buy some beer...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti