torstai 15. lokakuuta 2015

Sitten sananen dystopiasta, psalmi 666
Europarlamentin visvaisessa ripuliportaalissa on lillunut härskiintymässä näemmä tällainen annos dystopiaa jo jonkin aikaa. Tjaa että tuolta paikalliset juoksupojat tietenkin käskynsä saavat mutta oli puistattavaa lukea teksti omin silmin. Aivan kuin tieteisromaanista..
ihan - vittu - täsmälleen.

Schools, from the primary level upwards, will introduce courses encouraging students to accept diversity and promoting a climate of tolerance as regards the qualities and cultures of others.

Mutta MITÄ?!:

Juveniles convicted of committing crimes listed in paragraph (a) will be required to undergo a rehabilitation programme designed to instill in them a culture of tolerance.

- Hate crimes
- Overt approval of a totalitarian ideology, xenophobia or anti-Semitism


No mites te tuon käytännössä toteutatte? Ei tule onnistumaan.


Millä helvetillä minä suojelen jälkikasvuani noilta hulluilta. Täytyy kotona ohimennen ilmeisesti kertoa että "no oikeastihan asia on niin että...." ..."Tee ne läksyt ja kokeet niinkuin kirjassa lukee mutta älä ota niitä tosissaan..."

Condemn all manifestations of intolerance based on bias, bigotry and prejudice. 

Take concrete action to combat intolerance, in particular with a view to eliminating racism, colour bias, ethnic discrimination, religious intolerance, totalitarian ideologies, xenophobia, antiSemitism, anti-feminism and homophobia
Huooooh.. vaihdetaan kanavaa, Yle Watch junior, iltaa.

Laitoin tällä viikolla jälkikasvulta Pikku Kakkosen ennenaikaisesti katki koska:

"Ali opettelee kieltä. Ali harjoittelee suomen kieltä. Välillä osaamattomuus meinaa kiukuttaa."

Eheeeiii helvetti! Ei sanaakaan. Ei.. ei. Juuri viime hetkessä sain telkun kiinni ja tietokonepelit esiin. Oletan että tuo pikkuihminen saa järkevämpää infoa maailmasta ohjastamalla simulaattorissani erinäisiä panzerkampfwageneita ja miettimällä panssarin kaltevuutta ja aseiden läpäisykykyä kuin kuuntelemalla hiekkaneekerin mokellusta ja voivottelua aiheesta. Vittu. Minecraftkin opettaa alusta pitäen kaivosprosessista, arkkitehtuurista ja rakennusalasta.
Entäs Cities:Skylines tuo simcityn perijä. Vähän kun opastan niin minityyppini pyörittää suurkaupunkia, sen budjettia ja suunnittelua ja sun muuta. Vastaan vitun Ali baba jossain saatanan aivopesulaatikossa, kuikuilemassa lurppasilmillään ja pyytämässä myötätuntoa.

Vastaavaa roskaa on alkanut näkymään ylen lapsille suunnatussa paskelmistossa enemmänkin parina viime vuotena.

On se perkele tarkkaa puuhaa olla neutralisoimassa euvostoliiton stalinisointia päivästä päivään.

Viattomat lapset ovat tulilinjalla. Voi vittu yle...

Mitäs muuta paskaa sitä jauhaisi aikansa kuluksi, homot.

Jaa. Muistan äskettäin maininneeni Saksassa tapahtuneen n. 200 hyökkäystä maanvaltaajakeskuksia kohtaan. auts. luku on nyt 335. lyhyen ajan sisällä. AAh hah..

Ja tuota. Guns Save 2,191 Lives Each Day In The US.

Sitten vielä:

Leftists are literally destroying the logic center of the brain to get us to agree with them.

Todellisuuspako alkakoon taas, ei noilla jaksa pelotella itseänsä. Ahdistavaa. Annan tekojeni puhua puolestaan sitten kun aika koittaa, asioista vain jauhaminen ja niiden analysointi, vatvominen ja ihmettely on niin puuduttavaa ja turhaa.
Eskapismiin siis.

Mietin jos tekisi tiimin kanssa Eurabia: Harmageddonista ihan oikean lauta/tietokonestrategian. Aihe on jotenkin humoristinen ja kutkuttava, ja samaan aikaan ehkä hieman pelottava. Saisi sensaatiomaista ja suvereenia tavaraa kehiteltyä. Taiteellinen ja tuotantopuoli on jo hallussa, täytyisi vain pyytää jotain kahta pahempaa nörttiä pistämään matematiikka ja logiikka kohdalleen. Se puoli pelisuunnittelusta on hirveätä, lävitsepääsemätöntä kikkailua. Tekninen puoli, eieieii...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti