keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kuukauden pidätelty turahdus randomia, lämmintä, höyryävää jätettä


Dumppaan kaikki viimeisen kuukauden aikana kuolleena syntyneet aivopieruni ja kasaan haalitut sitaatit ja kuvat täten tähän haisevaan bittihautaan, enkä edes peitä tätä kuonaa, en kalkilla, sahanpurulla tai EDES hesarillakaan.
Itkijänaiset valmiina, kuoro valmiina, 3, 2, 1
Antaa paskan haista, se on sen luonnollinen olotila ja merkitys maailmassa. Take it away, girls! Minä juon nyt muutaman iltaoluen. Paskan vetäminen vessasta alas, onko se henkilökohtaisen kuona-aineen hautajaiset.

.
.
.


huom vuosiluku;

"The university professor. What is his function? Simply to pass on to fresh generations of numskulls a body of so-called knowledge that is fragmentary, unimportant, and, in large part, untrue. His whole professional activity is circumscribed by the prejudices, vanities and avarices of his university trustees, i.e., a committee of soap-boilers, nail manufacturers, bank-directors and politicians. The moment he offends these vermin he is undone."

-H. L. Mencken (1880-1956)
.
.
.

huom, vuosiluku;

"Six million men and women are dying ... eight hundred thousand children cry for bread. And this fate is upon them through no fault of their own, ... but through the awful tyranny of war and a bigoted lust for Jewish blood. In this threatened holocaust of human life ..."
-The American Hebrew (New York, issue 582 of October 31, 1919)

Aivan niinkuin #meillä on unelma -tapahtuma oli jo valmiina odottamassa jutkujärjestäjänsä toimesta, tarvittiin sille enää vain oikea tekosyy. nooh, otetaan vaikka tuo immosen (itsessään silti upea ja kaivattu) möläytys. Todennäköistä on myös että Immonen ja nämä muut ovat samaa sakkia, pelaavat samaan pussiin.

Mutta, holokaustivalhe ja kuusi miljoonaa keksittyä jutkumarttyyriakaan ei tärpännyt ihan heti, täytyi odottaa vielä jotain muuta tekosyytä. Tuttuja jutkujen metkuja. Aika vanhanaikaista, meille valaistuneille.

 Noh. Kaikki on tuomiolle pantava aikanaan.
.
.
.Nationalism is nothing more than the essence of the national cohesion
and Nationalism is the tribal spirit of the people,
Democracy is a natural ally of Nationalism..
.
.

Thousands of babies were born in concentration camps including Auschwitz. The camps had maternity wards, hospitals, kindergartens and schools.


.
.
.
He sanovat: Syntyvyys laskee, Feyris sanoo: Syntyvyys normalisoituu

He sanovat: Ilmasto lämpenee, Feyris sanoo: Ilmasto normalisoituu

Jos saatanan kylpylelusi pulpahtaa ammeen pintaan niin onko kyse jostain vitun anomaliasta josta pitäisi huolestua? Helvetin orjakansa ja yliopistokanalaumat.

.
.
.
.


.
.
.
.
.
Lapseton ateisti on eurooppalaisen sivistyksen syöpä.


.
.
.
(Prison School, episode 2)


.
.
.
.
.
..
.
.
.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti