perjantai 30. lokakuuta 2015

Pelle Peloton vesittää - Tuulivoima

.
.
.

10 vuotta myöhemmin
.
.
.


Hyvää viikonloppua ja tervetuloa Akun Keksijänurkkaukseen. Olen tällä hetkellä kouluampujilta tutulla mielialalääkityksellä, joten saanette nauttia miellyttävästä ulosannistani tämän illan. Ja eikö olekin mukava kun olen vihdoin työllistynyt, ja vieläpä tv+media-alalle. hyi vittu.


   Ensimmäinen vieraani on tuo vanha Ruuvilöysän Yhdistyksen Maamittari, neuvostoliittolaisen perseenpäristäjän alkuisä ja kummitäti, Pelle - vitun - Peloootooon!!!!
Aplodeja, hyvä naiset ja herrasankat ja sun muut tohtori Moreaun saarelta karanneet abominaatiot ja demoniset eläinmanifestaatiot, iljettävät nuljakkeet. Aplodeja, minä sanoin!


Tervetuloa ohjelmaamme, vitun Pelle.


- Jaa tuota... Okei. Kerrataan hieman keksijänuraasi. Mikään keksinnöistäsi ei ole oikeasti toiminut, tai ne ovat menneet kammottavasti päin vittua, aivan kuin työelämäni. Joten oikeasti, ei siitä sen enempää.
Mutta, kertomasi mukaan seksintärintamalla on kuulunut jänskättäviä uutisia, nekrofiili afrohirvitys? Vietit viimeiset 10 vuotta Kiinan karmivissa viidakoissa vetämässä hulluruohoa ja sieniä, ja sait elämäsi idean?

- Joo saatana. Arvaappas. Keksin tuulivoimalan, saatana vittu.

- Jaa tuulivoimalan. Mikäs helvetin härpätin se sellainen on. Liittyykö se myös perseeseen, pärisemiseen, tai perseen päristämiseen jollain tapaa?

- Se kehittää sähköä tuulesta. Ilmai-vittu-seksi.

- !!!!

- Joo vittu, ja se on myös saasteeton!

- !!! MITÄ vittua pelle nyt taas, sellainen sähkö tulee vain töpselistä. Ja enintään Imatralta.

- Ei ei, tässä, laittakaa studion poijaat inserttiin animaationi pyörimään jonka vittu annoin teille muistitikulla, katsoppa Akuliina:

- No saatana, siinä se pyörii kuin kaksikymppisen opiskelijatytön himokas perse tanssiravindelissa. Hyvin kaunis, puhdas ja viaton kiehtova. Mitäs sinä käytit tämän tekemiseen. Onko siinä johdannaisteknologiaa perseenpäristimestäsi, vai ihan vain jonkinnäköinen tikku, ja ropeli siihen ja jotain sähköjohtoa? Saako siihen liitettyä ankananaalin USB:llä tms?

- Ei saa liitettyä. Mutta joo, no tällainen niinsanottu tuulihuvipuisto perustettiin tonne Turun saaristoon, me kasattiin niitä sinne testin vuoksi viisi kappaletta. Nimeksi tuli Matti&Teppolandia.
Otetaan nyt esim nämä 5 taikaropelia. Niiden neodyymimagneetteja varten piti kaivaa tonni radioaktiivista malminpaskaa maan uumenista.

- Aika ikävä juttu.. mutta.. No ei tuhat kiloa sitä paskaista maata ole paha.

- No vittu, Aku, tuohon määrään malmin erottelua, prosessointia ja puhdistusta varten täytyy käyttää 75 tonnia yhtä myrkyllistä paskavettä. Se että neodyymi saadaan siitä vitun maakasasta irti, siihen pitää saatana ampua vettä jossa on rikkihappoa, suolahappoa, ja natriumhydroksidia. Sitten senkin jälkeen se koko vitun roska täytyy prosessoida käyttämällä liuotteita, kuumennusta ja tyhjiötekniikkaa jotka käyttää vitusti, siis AIVAN VITUSTI HIILIVOIMALASTA SAATUA HIILI-VITUN-VOIMAA. Kiinalaista nimittäin. Semmosta vitun tsing tsang taikavoimaa. Mustaa kuin neekerin sielu.


- Pelle tuota.. Noh..  nyt.. Eihän tuo nyt ole paha, koska siitä saadaan kumminkin saasteetonta voim---

- HAHa vittu et arvaakaan, sama prosessi täytyy tehdä kuudelletoista muulle harvinaiselle alkumetallille!! Ja kaikki ne miljoonat tonnit sitä paskavettä me laskettiin vaan vinosilmien paskakylien lähijokiin takasin! Vittu. Siitäs saivat. Siellä on nyt muutama kylä joissa on täysi tsernopylimeininki. Leikittiin siellä aina tauoilla työkavereitten kanssa Stalkeria saatana! HAha.. aah. kultaa jerry, kultaa.

- Mitä vittua Pelle?!! Ai että SAASTEETONTA?!

- HAHAHAHAAH joo! Saasteetonta MEILLE muttei KIINALLE! HAHA. Sen lisäksi sitten vielä arsenikkia bariumia saatana lyijyä ja berilliumia mitä vittu onkaan, valuu sinne vitun jokiin ja järviin ja maaperään ja siitä mossahtelee ilmoille pilviä ja sumua joissa on tuota paskaa. Ei siellä saatana ilman stalkerinaamareita pärjänny.

- V-vittu mitä paskaa, Pelle! Häpeä!!?!!

- HAHA en vittu häpeä, täähän on saasteetonta tuuliropelitaikavoimaa, kysy vaikka Vihreiltä.

- Ulos tai ammun! Sairas murhaajamyrkyttäjä! Soittakaa amnestylle ja Reinikaiselle! Vittu, anteeksi hyvät katsojat mutta mielialalääkkeeni alkaa pettämään vaikka niiden sanottiin olevan VITTU pettämättömiä nyt saatana lähtee pelle turpasaunaan AARHGHRGRG GH, MAINOSKATKOLLE NYT.

- Hahaah et saa kiinni mandaaaariinikiinalainen lällällää hähähä haluatko kuulla aurinkopaneeleista, ne ovat vielä kusisimpia kinuskeille !! HAHARG HA Ja arvaappa paljonko betonia ja rautaa tuohon itse ropelitoteemin runkoon menee?! AHHA- Tämä päivitetty iPerseenpäristimesi 2.0 toimii mainiosti ARHGHRGAHAGHAhg PELLEEEEEEE ja sen avulla nyt saat turpaasi 2.0 kertaisesti viattomien vammaisena syntyneiden vinosilmälapsien puolesta aRGHRAGHARGHgrhgrh OLEN HUMANISTI ARGBAHraAHAA TOISIN KUIN KUKAAN VIHREISTÄ ARAGHHBALARGHGH


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti