lauantai 10. lokakuuta 2015

Täydellinen scifielämys


Hyytävä, kafkamainen, skitsofreninen, jäätävä... Vitun traaginen. Hulvattoman hauska. Palkittu. Arvostelumenestys. Fanimenestys. Käytännössä täydellinen scifiorgasmi;       Steins;Gate.   Miten tuon tunnelman kuvailisi.. Kun näki nuorena ekat jaksot x-filesiä ja vielä nuorempana sarjan hiidenvirta.. joo. jotain sellaista. Kylmät väreet..

   Puhelin jolla voi lähettää tekstiviestejä menneisyyteen. Herkullinen idea. Mukaan on saatu ahdettua CERN, John Titor, skitsofrenian rajamailla häilyvä päähenkilö, kauniita naisia. Ai perkele kun on skitsoa kamaa. skitso.. skitso on päivän sana.

Ja koska japanilainen sarja, ei PIIRUAKAAN typerää hollywoodia tai jutkujen metkuja ja aivopesua. Niin raakaa ja tuoretta ajatuksen lentoa ja draamaa!

'To rule time is to rule the world.'

Rintarou Okabe starts doing experiments with his phone microwave by trying to send text messages to the past. If the D-mails can actually affect the past, then the present will be altered and only Okabe can notice the change.

'The passage of time depends entirely on where you're standing. Relativity Theory... it's so romantic.''Theories are nothing more than words. Accept what you've seen.'

'Conspiracy's evil influence is much closer than you think'

'I am a scientist, I have to act on my own theory.'Ei kommentteja:

Lähetä kommentti